T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü Erzurum Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü

Güncelleme Tarihi: 11/11/2021

İhsan Nuri DOĞAN
Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü

1975 yılı Erzurum Şenkaya doğumlu olan İhsan Nuri DOĞAN evli ve dört çocuk babasıdır. İlk ve ortaokul eğitimini Şenkaya Kömürlü Mahallesi okullarında tamamladıktan sonra sırasıyla; Erzurum Olur Sağlık Meslek Lisesi/Kafkas Üniversitesi Tıbbi Laboratuvar Önlisans Programı/ Anadolu Üniversitesi iktisat lisans programı/ Atatürk Üniversitesi sağlık yönetimi lisans programından mezun olmuştur. Mesleğine ilk olarak 1996 yılında Şanlıurfa il Sağlık Müdürlüğü' nde başlamış şube birim sorumluluğu yapmıştır. Daha sonra sırasıyla; Erzurum Oltu Devlet Hastanesi acil servisi/ Kars il Sağlık Müdürlüğü Bulaşıcı Hastalıklar Şubesi/ Kars Devlet Hastanesi acil servisi / Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi anjio bölümü/2016 yılında Mareşal Fevzi Çakmak Askeri Hastanesi' nin Sağlık Bakanlığı'na devri ve ilk yönetim ekibinde İdari Mali Hizmetleri müdür yardımcılığı görevinde bulunmuş, 2018 yılında Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Destek ve Kalite Hizmetleri müdürü olarak atanmıştır. Erzurum Şehir Hastanesi kurucu yönetim ekibinde ve il geneli eski hastanelerin taşınma koordinasyon ve komisyonlarında görev almıştır.Halen Erzurum Şehir Hastanesi Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü olarak görevini yürütmektedir.

> Destek Hizmetleri Personelleri - Özlük İşleri Takibi
  > Sağlık Otelciliği Hizmetleri