Doç. Dr. Berrin Göktuğ KADIOĞLU
31 Ağustos 2023

Doç. Dr. Berrin Göktuğ KADIOĞLU
Başhekim Yardımcısı

1991 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 1998 de Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde ihtisasını tamamladı. Erzurum Numune Hastanesinde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak göreve başladı. 2002 yılında bu görevine Erzurum Nenehatun Kadın Doğum Hastanesinde devam etti. 2014 yılında başhekim olarak atandı. 2015 yılında Erzurum ilinde yılın yöneticisi ödülü aldı. 2017 yılında Sağlık Bilimleri Üniversitesinde Dr. Öğretim Üyesi oldu, eş zamanlı başhekimlik görevini sürdürdü. 2020 yılında Şehir Hastanesinin kurulmasıyla birlikte bu hastane bünyesinde başhekim yardımcısı olarak görevine devam etmektedir. 2021 yılında ise Doç. Dr. ünvanını almıştır. Birçok bilimsel toplantı, seminer ve kongrede çeşitli görevlerde bulundu. Branşıyla ilgili birçok sertifika aldı. Ulusal ve uluslar arası dergilerde ve toplantılarda yayınlanmış çok sayıda makale, bildiri ve kitap bölümü bulunmaktadır. Evli ve iki çocuk annesidir.

> Kadın Doğum Ameliyathane
  > Kadın Doğum Servisleri