Sağlık Tesislerinde Basın ve İletişim Çalıştayı..
28 Aralık 2023

Sağlık Tesislerinde Sağlık Hizmet Sunumunun ve Kurumsal İletişimin Güçlendirilmesi Çalıştayı Gerçekleştirildi..

09-10 Aralık 2019 Tarihleri arasında Antalya ilinde Genel Müdürlüğümüz koordinasyonunda "Sağlıklı İletişim" temalı "Sağlık Tesislerinde Sağlık Hizmet Sunumunun ve Kurumsal İletişimin Güçlendirilmesi Çalıştayı" düzenlendi.

Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Selim Bener başkanlığında gerçekleşen çalıştaya Basın ve Halkla İlişiler Müşavirliği, Teftiş Kurulu Başkanlığı, Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, İç Denetim Birimi Başkanlığı, Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü yetkilileri, İl Sağlık Müdürlükleri Kamu Başkanları, İl Sağlık Müdürlükleri Basın Temsilcileri, Şehir Hastanesi İletişim ve Tanıtım Birim Sorumluları, Çalışanları ve konusunda uzman Hekimler katkı ve katılım sağladı.

• 50582,5.png
  • 50581,4.png