Valimizin Hastanemiz ve Şehir Hastanesi İncelemeleri..
04 Ekim 2019

Erzurum Valimiz Sayın Okay Memiş Hastanemiz de devam eden inşaat çalışmaları ve yapımında son aşamaya gelinen yeni şehir hastanemiz de incelemelerde bulundu..
Akşam saatlerinde hastanemize gelen Sayın Valimiz Okay Memişi İl Sağlık Müdürümüz Gürsel Bedir ve Hastane Başhekimi Mahmut Avcının yanı sıra hastane yönetimi karşıladı.
Karşılama sonrası inşaat alanlarında incelemeler yapan sayın Valimiz Okay Memişe daha sonra yapılan çalışmalar hakkında bir brifing verilerek sunumlar yapıldı.
Vali Memiş yapılan incelemeler ve sunumlar sonunda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Eski Başbakan yardımcısı ve Saglık Bakanı Recep Akdağa Teşekkür ederek Tüm Türkiye de olduğu gibi Erzurumada yatırımlarda verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti..