Hafızlık Dünya birincisi Hafız Ebubekir Kaçanın Babası hastanemiz Personeli Arif Kaçan..
31 Mayıs 2019

Hastanemiz ameliyathane personeli Arif Kaçanın oğlu Ebubekir Kaçan7. Uluslarası Kur'anı Kerim Hafızlık yarışmasında   Dünya Birincisi oldu.

Hastanemiz Başhekimliği Dünya Hafızlık birincisi Ebubekir Kaçanı Başhekimlik makamında ağırlayarak bu mükemmel başarısından dolayı kutlayıp kendisine hediyeler taktim ettiler.

Haber Hatırlatma..

Erzurumlu hafız Ebubekir Kaçan, Dünya birincisi oldu.
İstanbul Büyük Çamlıca Camii'nde Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu başkanlığı tarafından düzenlenen 7. Uluslarası Kur'anı Kerim Hafızlık yarışmasında Hafızlık dalında Erzurum İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencisi Ebubekir Kaçan Dünya birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.
Hafız Ebubekir Kaçan Solakzade Camii İmam Hatibi Hafız Ali Turhan yönetiminde hafızlığını tamamladı.
68 ülkeden 121 hafız 7 ülkeden katılan jürinin huzurunda kıyasıya yatıştılar.
İstanbul Büyük Çamlıca Camii'nde yapılan finalin ardından dereceye girenlere Büyük Çamlıca Camii konferans salonunda tören düzenlendi.
Törende Erzurumlu hafız ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

• images (1).jpg