Op.Dr.Murat İlteriş Emsen'e Veda Töreni..
09 Ekim 2018

Hastanemiz  yönetimi tarafından,İstanbul'a  tayini çıkan  ve açıldığından bu yana hastanemizde hizmet eden plastik cerrahi uzmanımız Op.Dr.Murat İlteriş Emsen'e başarılı hizmetlerinden dolayı  teşekkür plaketi verilerek uğurlama töreni yapıldı.

Hastanemizde görevli iken tayini İstanbula çıkan Op.Dr.Murat İlteriş Emsen'e hastanemiz yönetimi tarafından teşekkür plaketi verildi. Başarı plaketini Hastane Başhekim vekili Uzman Dr. Ozan Kuduban verdi,.

Başhekim vekili Dr.Ozan Kuduban tören sırasında  yaptığı konuşmada"Kurumumuzda Operatör doktor olarak görev yapan plastik cerrahi uzmanımız Dr.Murat İlteriş Emsen'nin tayini İstanbula çıktı. Biz de kurumumuzda çalıştıkları süre boyunca özverili ve insan odaklı çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür plaketi takdim ettik. plastik cerrahi uzmanımız Dr.Murat İlteriş Emsen'e yaptığı başarılı çalışmaları için teşekkür eder, yeni görev yerinde başarıların dilerim"dedi..