2.DOĞU ANADOLU ACİL TIP GÜNLERİ
09 Nisan 2018

2.DOĞU ANADOLU ACİL TIP GÜNLERİ

Birincisi geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Atatürk üniversitesi ve hastanemiz tarafından Erzurum da bir otelde düzenlenen Acil tıp günlerinin  ikincisine bu yıl hastanemiz  çok amaçlı konferans salonu ile ev sahipliği yapacak.

Geçtiğimiz yıl yapılan birinci Doğu Anadolu acil tıp günlerine büyük bir kısmı Erzurum’dan olmakla beraber Van, Bitlis, Iğdır, Kars, Ağrı, Bayburt, Rize, Batman, Erzincan, İstanbul, Ankara, Antakya, Konya, Kayseri illerimizden akademisyenler, Acil Tıp Uzmanları, Acil Tıp Asistanları, Ortopedistler, Radyologlar, Anestezistler, Genel Cerrahlar, Dâhiliye uzmanları, Nörologlar, Plastik Cerrahlar, Kulak Burun Boğaz uzmanları, Kalp Damar Cerrahları, intörn doktorlar ve paramedikler katılmıştı.

Hastane yetkilileri;  Erzurum BEAH 'ta her sene iki üç sempozyum veya kongre düzenlediklerini bu sene bunlardan birincisinin çocuk yoğun bakım kursu olarak düzenlediklerini ikincisinin  ise 12-13 Mayıs 2018 tarihlerinde 2. Doğu Anadolu acil tıp günleri programı ile yer alacağını ve geçtiğimiz yıl olduğu gibi geniş bir katılımın olacağını belirttiler.