SAĞLIĞIN TEKNOLOJİ İLE BULUŞTUĞU ADRES..
03 Temmuz 2018

TEKNOLOJİ,SAĞLIK VE EĞİTİMLİ PERSONEL..

Başhekim Dr.Mahmut Avcı Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kurulduğu günden bu yana sağlık alanında teknolojik üstünlüğünün çok üst boyutlara geldiğini söyledi.

Başhekim Avcı; Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi;  Bölge halkına ve yurtdışından gelen turist hastalara daha iyi hizmet vermek için hastane bünyesine sırasıyla kattığı kanseri nokta atışı ile tedavi eden bir adet TOMOTERAPİ cihazı yürüme yetisini bir şekilde kaybetmiş hastaların yürümesini kolaylaştırıcı ROBOTİK YÜRÜME cihazı ve cerrahi müdahaleler de doku zedelenmesini minimal seviyeye çekerek ameliyatlar yapan DAVİNCİ ROBOTU ile Türkiye de ve yurtdışında söz sahibi olan hastaneler içerisine girdiğini söyledi.

Hastanemiz, hasta memnuniyetinde en iyi hastaneler arasında..

Başhekim Dr Mahmut Avcı sağlık hizmeti kalitesi bakımından hastanemizin Türkiye'nin en iyi hastanelerinden biri olduğunu belirterek hastanemizdeki sağlık hizmeti kalitesinin her geçen gün kalite çıtasını yükselterek iyi noktalara geldiğini söyledi.

Dr.Avcı"Sağlık hizmetlerindeki kalite Ülke ve Dünya genelinde hızla artıyor, bunda sağlık alanında yapılan yatırımların artmasının yanı sıra sağlık personelininde bilinçlendirilmesi önem taşıyor diyerek, sağlık personelinin çalışmasının odağına hastaların memnuniyetini yerleştirmesi önemli rol oynuyor. Doktorundan hemşiresine ve diğer sağlık çalışanlarına kadar herkes, hastaların sıkıntılarını ortadan kaldırmak için gayret gösteriyor. Bu da hastanemize ve sağlık personelimize hasta memnuniyeti olarak yansıyor dedi.