Op. Doktor İbrahim Avşin Öztürk..
04 Haziran 2018

Op. Doktor İbrahim Avşin Öztürk

01.10.1984 Adana Kozan doğumludur.İlk orta ve lise eğitiminin yanısıra Üniversiteyide Adanada  okumuştur.Avşin Öztürk 2001 yılında Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesine başlamış 2007 yılında mezun olmuştur. İlk görev yeri olarak Adana  feke merkez sağlık ocağında göreve başlamış burda 1 yıl görev yaptıktan sonra 2008 yılında  Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi kliniğinde  araştırma görevlisi olmuştur.

2013 yılında tamamladığı asistanlık süreci ardından aynı yıl Batman Kozluk Devlet Hastanesine ortopedi Uzmanı olarak atanmıştır.

Eylül 2016'da göreve başladığı yıldan itibaren çok başarılı çalışmalara  imza atan Doktor Avşin Öztürk yaptığı çalışmalarla gerek yerel gerekse ulusal basında adından imza attığı çalışmalarla sık sık söz  ettirmiş bir doktorumuzdu.

03.06.2018 günü elim bir trafik kazası sonucu kaybettiğimiz hastanemizin çok sevilen doktoru Op.Dr.Avşin Öztürk evli ve 6 yaşında bir erkek çocuk babasıydı.